h1

Digitale Magazines volgens Bonnier

maandag 29 maart 2010

Er zijn in de aanloop naar de lancering van de iPad op 3 april ondertussen al tal van demo’s op het Internet te vinden, hoe uitgevers hun magazine naar iPad willen brengen. Maar deze video geeft niet zomaar een demo, maar wel een ijzersterke visie op digitale magazines weer.

Wie nog op zoek is naar hoe je meerwaarde kan creëren met een digitaal magazine, zonder de sterkten van de papieren versie overboord te smijten, zal zeker inspiratie vinden bij Berg, het Londense bureau waarmee uitgever Bonnier samenwerkt voor de ontwikkeling van digitale magazines.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: