h1

Digitale Magazines volgens Bonnier: nu beschikbaar in iTunes

zaterdag 3 april 2010

In een eerdere post op deze site hadden we het over het prototype voor een digitaal magazine dat Bonnier samen met haar partner Berg had uitgewerkt. Van alle demo’s die je de laatste maanden op het Internet kon vinden, vonden wij dit veruit getuigen van de meeste visie.

Wel, Bonnier heeft die visie nu ook in de praktijk gebracht: de gelukkigen die vandaag aan een iPad geraken, kunnen in de iTunes store hier de digitale versie van Popular Science downloaden voor 4,99$. De minder gelukkigen onder ons zullen het met de onderstaande video moeten doen, waarin de designer van Berg ons door hun eerste digitale nummer leidt.

Hopelijk inspireert Popular Science+ en het handvol andere magazines die al vanaf vandaag een digital versie voor iPad aanbieden, de Belgische uitgevers & magazine-ontwerpers om hun magazines ook in ons land snel op de markt te brengen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: