h1

De Persgroep lanceert iPhone apps HLN.BE & 7s7.BE

maandag 29 november 2010

Na de opgemerkte lancering van De Morgen voor iPad afgelopen weekend, lanceert de Persgroep nu al twee nieuwe iPhone apps: HLN.BE Mobile & 7s7.BE Mobile. Het gaat om de iPhone versies van haar succesvolle websites http://www.hln.be & http://www.7sur7.

Alle artikels van hln.be – met dagelijks 500.000 bezoekers de grootste nieuwssite van het land – zijn nu ook beschikbaar in een voor iPhone geoptimaliseerde app, de klok rond. Ook de Franstalige zustersite 7sur7 heeft een eigen app.

HLN.BE Mobile & 7s7.BE Mobile bieden gratis nieuwsdiensten aan, zoals ‘top 10 meest gelezen’, ‘top 10 keuze van de redactie’, ’24u Nieuws’, ’24u Sport’ & ‘Nieuws en Sport in Beeld’ (het nieuws in foto’s, met onderschriften en beschikbaar als slideshow).

De iPhone gebruiker kan meedoen aan polls en commentaren geven op de artikels. Het is ook mogelijk om artikels te delen via e-mail, Facebook en Twitter.

Net zoals bij de iPad apps De Morgen HD, De Tijd voor iPad & L’Echo sur iPad stond Digitmedia in voor het design en ontwikkeling van de iPhone apps HLN.BE Mobile & 7s7.BE Mobile.

HLN.BE Mobile - De Persgroep HLN.BE Mobile, gratis te downloaden in de iTunes App Store


7s7.BE Mobile - De Persgroep 7s7.BE Mobile, gratis te downloaden in de iTunes App Store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: